ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ομηρος με ειδικότητα στην Προπονητική ποδοσφαίρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μεθοδολογίας προπόνησης νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς και ανάπτυξης τμημάτων υποδομής. Έχει υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2015 στην ακαδημία του Άρη Αμφιάλης όπου και παρέμεινε για 3 χρόνια. Από το 2016 έως και σήμερα, εργάζεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Παραδείσου Αμαρουσίου.

ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα και σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοιτώντας με την ειδικότητα του ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C (εν δυνάμει UEFA B). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας και υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στον Κένταυρο Βριλησσίων από το 2015 μέχρι και το 2020 σε ποικίλα ηλικιακά group. Από το 2020 είναι προπονητής ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Παραδείσου Αμαρουσίου.

ΤΣΙΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τακτικής και φυσικής κατάστασης για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Το 2015 ανέλαβε προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Χαλκηδόνας, όπου και έμεινε για ένα χρόνο ενώ παράλληλα την περίοδο 2016-2017 συμμετείχε στην προπονητική ομάδα του Άρη Αμφιάλης. Από το 2016 και μέχρι σήμερα εργάζεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Παραδείσου  Αμαρουσίου.

ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Μετά από μια 25ετή ποδοσφαιρική καριέρα σε ημι-επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, ξεκίνησε την προπονητική παίρνοντας το UEFA B το 2002. Διετέλεσε προπονητής σε αρκετές ομάδες, σε ανδρικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες όπως Εθνικός Ν.Μ., Πρωτέας Π.Φ., Ηράκλειο, Αρτέμιδα κ.α. Από το 2015 έως σήμερα εργάζεται στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας μας αλλά και ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα ΤΕΦΑΑ , αποφοιτώντας με την ειδικότητα του ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C (εν δυνάμει UEFA B). Έχει λάβει το εξ αποστάσεως δίπλωμα πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας από το Πανεπιστήμιο John Hopkins, καθώς και το πιστοποιητικό ανάλυσης ποδοσφαίρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Έχει υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ως προπονητής έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής της Κορωνίδας , του Γαλατσίου και στις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Από το 2020 είναι προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Παραδείσου Αμαρουσίου στα τμήματα υποδομής. 

ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΦΑΙΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996 και σπούδασε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Νηπιαγωγών, αποφοιτώντας με άριστα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ειδική αγωγή, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία και την συμβουλευτική γονέων, την ελληνική γλώσσα, τον σχολικό εκφοβισμό και διαμεσολάβηση, την ανάπτυξη συναισθηματικών δεξιοτήτων κ.α. Έχει συμμετάσχει σε διαδραστικές συναντήσεις Ακαδημίας Γονέων με ποικίλα θέματα. Έχει γνώσεις αγγλικών και ιταλικών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το άθλημα του ποδοσφαίρου, ως παίκτρια, από το 2009, με συμμετοχές στα Πρωταθλήματα Ελλάδος Γυναικών και στις 3 Εθνικές Κατηγορίες